YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Göksel Başar'ın Ramazan Bayramı Kutlaması

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Göksel BaÅŸar Ramazan Bayramı münasebeti ile kutlama mesajı yayınladı.

BaÅŸkan BaÅŸar Mesajında ” Bayramlar, Ä°nsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının pekiÅŸtiÄŸi, dostluk ve kardeÅŸlik ile hoÅŸgörünün ortaya çıktığı en özel günlerdir.
Birlik beraberlik ve sosyal yardımlaÅŸma duygularının yoÄŸun olarak yaÅŸandığı Ramazan Bayramı'nın ilçemize, memleketimize ve tüm Ä°slam alemine saÄŸlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini temenni ederim.
Bu vesile üyelerimizin, hemÅŸerilerimizin ve tüm Ä°slam aleminin mübarek ramazan bayramını kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

BaÅŸkan Göksel BaÅŸar Ramazan Bayramı kutlama etkinliÄŸi ile ilgili Geleneksel Hale getirdiÄŸimiz Kahvaltılı BayramlaÅŸma Programı 04.06.2018 Salı (Bayramın birinci günü) saat 10:30-11:30 saatleri arasında Ali Kale Turistik Tesislerinde Protokol, Kamu Kurum ve KuruluÅŸ Temsilcileri, Üyelerimiz ve kıymetli HemÅŸerilerimizin katılımları ile gerçekleÅŸtirilecek olup tüm halkımız davetlidir’ dedi


Göksel BAÅžAR
Yönetim Kurulu BaÅŸkanı
TOBB AB Uyum Komisyon Başkanı