YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’dan Bafra TSO’ya Ziyaret

Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif DaÄŸlı bir dizi ziyaretler, toplantılar ve incelemeler için Bafra ilçesine geldi.

Ä°lk olarak Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmete giren binasına gelen Vali DaÄŸlı burada Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye BaÅŸkanı Hamit Kılıç, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Göksel BaÅŸar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve diÄŸer yetkililer tarafından karşılandı.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif DaÄŸlı Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Göksel BaÅŸar’a yeni hizmet binasının hayırlı olması dileÄŸinde bulunduktan sonra çalışmalarında baÅŸarılar diledi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmet binasının katlarının incelenmesi sonrasında Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif DaÄŸlı ve beraberindeki heyet Bafra Sera OSB Yönetim Kurulu toplantısı ve Bafra OSB Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleÅŸtirdi.

Toplantı sonrasında ise Bafra Çarşı Cami restorasyon alanında incelemelerde bulunan Vali DaÄŸlı burada yetkililerden bilgi aldı.

Bafra Halk EÄŸitim Merkezi olarak kullanılmak üzere restore edilen GazipaÅŸa Mahallesinde bulunan Efrahim AÄŸa Konağında inceleme yapan Vali DaÄŸlı bu arada Bafra Meslek Lisesi Kampüsü ve Bafra Tarım Lisesi durumu hakkında istiÅŸarelerde bulundu.

Vali DaÄŸlı ve beraberindekiler Bafra Yeni Hükümet Konağı inÅŸaatında ve Millet Bahçesi alanında inceleme yaptıktan sonra Bafra Orta Ölçekli Sanayi Sitesini ziyaret ettiler.

TOFAÅž KavÅŸağı çalışmalarını yerinde takip eden Vali DaÄŸlı, buradan Bafra Yeni DiÅŸ Hastanesi inÅŸaatında incelemelerde bulunduktan sonra Bafra’dan ayrıldı.