YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

“Dijital Ehliyet için Artık Samsun’a Gidilmeyecek”

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası “Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet)” hizmeti vermeye başladı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ; “Lojistik ve servis alanında faaliyet gösteren üyelerimize ve bu alanda iştigal eden şoförlerimize  hizmet vermek için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden sayısal takograf yani dijital ehliyet ile ilgili talebimiz TOBB ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından uygun görülerek sistem aktif edilmiştir. 

İl merkezine gitmeye gerek kalmadı

Sayısal takograf kartının yenilenmesi ve alınması bundan önce yalnızca il odaları tarafından gerçekleştirilmekteydi ve üyelerimiz ve bu alanda hizmet verenler bu hizmeti alabilmek için para,zaman ve emek kaybına uğruyorlardı.  Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak girişimlerimiz sayesinde artık bölgemizde bu konuda faaliyette bulunan tüm üyelerimiz veya üyemiz olmayan işletmeler sayısal takograf işlemlerini yani dijital ehliyet yenilemelerini odamızda yapabilecekler. 

Bu vesileyle, başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na, teşekkür ediyor, yeni hizmetimizin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Detaylı Bilgi İçin: Sayısal Takograf Kart Başvuruları Nasıl Yapılır?