YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

1930 Bafraspor Kulübü Başkan Gökhan Göz’den Bafra TSO’ya Ziyaret

1930 Bafraspor Kulübü Başkanı Gökhan Göz ve yönetimi, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında, Başkan Gökhan Göz, kulüp tesislerinin yenilenmesi ve geliştirilmesi için planlanan projeleri Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’a ayrıntılı bir şekilde açıkladı. Bu projeler arasında, spor altyapısının güçlendirilmesi, antrenman sahalarının modernizasyonu, ve genç yeteneklerin yetişmesine destek olacak olan eğitim programlarının geliştirilmesi gibi önemli adımlar yer alıyor. Bu projelerin gerçekleştirilmesiyle, Bafraspor Kulübü'nün sporcuları daha iyi koşullarda yetişebilir ve bölgenin spor potansiyeli artırılabilir.

Bafraspor Kulübü'nün geçmişte elde ettiği başarıları ve gelecekteki hedeflerini değerlendiren Başkan Kocabaş şunları aktardı; "Bafraspor Kulübü, şehrimizin gurur kaynağıdır. Bafraspor, tarih boyunca birçok başarıya imza atmış ve bölgenin spor potansiyelini yükseltmiştir.

Başkan Gökhan Göz ve yönetiminin kulüp için hazırladığı projeleri ve vizyonu görmek beni son derece heyecanlandırıyor. Kulüp tesislerinin yenilenmesi ve geliştirilmesi, genç yeteneklerin yetişmesine katkı sağlayacak eğitim programlarının geliştirilmesi gibi adımlar, Bafraspor'un geleceğini daha parlak bir hale getirecektir.

Kocabaş “ Bafraspor Kulübü'nün başarılarına ve potansiyeline olan inancımızı her zaman koruyacağız. Sporun ve birlik beraberliğin önemini vurgulamak adına, kulübümüze her türlü desteği sağlamaktan gurur duyuyoruz. Bafraspor'a başarılar dilerim ve bu güzel şehrin sporuna katkı sağlamaya devam edeceğine olan inancımız tamdır” dedi.

Gerçekleşen ziyarete 1930 Bafraspor Kulübü Başkanı Gökhan Göz ve yönetimi katılım sağlarken, Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş,Meclis Başkanı Hakan Yıldırım’a, Meclis Başkan Yardımcısı Ecrin Atmaca, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Tunç, Tevfik Türken, Sinan Şenocak ve Meclis üyesi Erhan Akbulut da eşlik etti.