YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

2010 Mart Ayı Birleştirilmiş Meslek Komiteleri Toplantısı Yapıldı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, birleştirilmiş meslek komite toplantısı üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Öğretmenevi Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Bafra TSO Meslek Komitelerini oluşturan 18 Meslek Komitesine bağlı üyeleri katıldı.

 

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy, Meclis Başkanı İsmail Tuğ, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Meslek Komitesi üyelerinin katıldığı toplantıda Meslek Komitelerinin öneminden, 2009 – 2010 yılı faaliyetlerinden sinevizyon gösteri eşliğinde bahsedildi.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bafra TSO Genel Sekreteri Suat Lekesiz Meslek Komitesinin öneminden bahsederek “ Aylık olarak düzenlenmekte olan Meslek Komite toplantıları dışında mart ve eylül ayları olmak üzere yılda iki defa Birleştirilmiş Meslek Komite toplantısı yapmamız gerekiyor. Bu akşamda bu toplantıyı gerçekleştirmiş oluyoruz. Bizim için en önemli bilgiyi meslek komitelerindeki sektör temsilcileri verdiği için meslek komitelerimizin çalışmasını ve toplantılara da iştirak etmelerini çok önemsiyoruz” dedi.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy ise yaptığı konuşmasında ,”Aslında çok söze gerek yok, işin özeti çok kısa da olsa Bafra TSO olarak yapmış olduklarımız az önce izlemiş olduğumuz sinevizyonda gösterildi” diyen Başkan Aksoy şöyle devam etti. “Odamızın bu yıl şubat ayı itibari ile de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi (ETÜ SEM) arasında bir protokol imzalayarak Bafra TSO Stratejik Plan Çalışmasına başlandı. Bu çalışmanın akabinde Odamızın 4 yıllık planı hazırlanmış olacaktır.

Ayrıca Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, KOSGEB Araştırma ve Geliştirme Merkezi ile uzun zamandır çalışmalarını sürdürdüğümüz KOSGEB sinerji Odağını da ilçemize kazandırmış bulunmaktayız. Bunu da sizinle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İleriki günlerde de bunların faydasını hep birlikte göreceğiz.

Şahsım ve ya Yönetim Kurulu arkadaşlarımla paylaşmak istediğiniz konular varsa da sizlerle ne zaman isterseniz bir araya geliriz” diyerek toplantıyı kapattı.