YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

250 Girişimciye Sevindirici Haber

70 Girişimci içinden kabul gören 20 proje hayata geçmişti. Yine aynı program içerisinde Türkiye İş Kurumu ve KOSGEB Desteği ile 250 Girişimciye sevindirici haber TSO Başkanı Rızvan Aksoy’dan geldi. 
Konu ile ilgili BafraGazetesi.Com’a açıklamalarda bulunan Rızvan AKSOY,”Şimdide Türkiye İş kurumu ile KOSGEB desteği ile aynı şekilde 250 Girişimciye Samsun genelinde eğitim desteği verilecek. 60 saatlik girişimcilik eğitimi akabinde Kurula yapmak istediği iş ile ilgili proje sunan ve projesi geçen Girişimciye destek unsuru olarak işletme kurulu desteği ile ödemesiz 5.000TL,Kuruluş Dönemi Makine Teçhizat ve ofis donanımı desteği ile gene ödemesiz 10.000TL verilecektir.  
Ayrıca Rızvan AKSOY,”Girişimcilerden  istenilenen projelerin İşletme giderleri Desteği geri ödemesiz 12.000TL veriyor. Sabit Yatırım Desteği geri ödemeli şekilde de 70.TL verilecek.”.  
Açıklamalarının sonunda da Rızvan AKSOY,”Türkiye İş Kurumu ve KOSGEB destekli proje kapsamında Bafra’mızda,19 Mayıs İlçesinde ve Alaçam’da, Yakakentdeki girişimcileri İş Kurumuna 30.11.2010 tarihine kadar başvuru yapmaları gerektiğini, bunun işyeri açacaklar ancak imkanı olmayanlar için bir fırsat olduğunu belirtti.Samsun genelinde Bafra TSO olarak bu sayıyı da artırmak istiyoruz.

                                                                                           BafraGazetesi