YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

9. Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı açıldı

9. Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, Samsun Valisi Sayın Orhan Tavlı,Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk, Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Hızır, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, TÜYAP Fuarlar Yapım A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, protokol üyeleri, tarım sektöründe faaliyet gösteren firmaların temsilcileri, çiftçiler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışın ardından Samsun Valisi Orhan Tavlı, fuardaki standları ziyaret etti. Bu ziyaretlerde Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş da kendisine eşlik etti.
Tarım fuarlarının bölge tarımına ve ekonomisine sağladığı faydalara dikkat çeken Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş "Tarım sektörü, ülkemizin ve bölgemizin en önemli ekonomik dinamiklerinden biridir. Bu nedenle tarım fuarlarının artması, çiftçilerimizin ve tarım sektöründe faaliyet gösteren firmaların yenilikleri takip edebilmesi açısından büyük bir fırsattır. Tarıma yapılan yatırımlar, hem üretim verimliliğini artırmada hem de bölge ekonomisine katkı sağlamada önemli bir rol üstlenmektedir. Tarımda teknolojinin kullanımı ise artık kaçınılmaz bir gereklilik haline gelmiştir. Bu tür fuarlar, çiftçilerimiz ve sektör temsilcilerimize modern tarım teknolojilerini yakından tanıma ve uygulama fırsatı sunuyor. Teknoloji ile tarımın birleştirilmesi, daha sürdürülebilir ve verimli bir üretimi mümkün kılacak," dedi.