YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Ağustos Ayı OSB Toplantısı Yapıldı

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Bafra Organize Sanayi Bölgesi`nin gelişme sürecine girdiğini söyledi. Aksoy, şu an itibariyle OSB`de 7 firmanın faaliyette olduğunu ve yaklaşık olarak 280 kişinin burada istihdam edildiğini kaydetti.
Ağustos ayı, Bafra Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısı, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında yapıldı. Bafra Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu toplantısı öncesi Samsun il Valisi Hüseyin Aksoy, yaptığı açıklamada, "Bafra Organize Sanayi Bölgemiz, kuruluşundan itibaren bugüne kadar 13 firmaya, toplam 18 parsel tahsisi gerçekleştirmiş ve bugüne kadar da 7 firma çalışmalarını tamamlayarak, üretime geçmiştir. Diğer firmalarda proje çalışmalarını ve yatırım çalışmalarını sürdürmektedir. Amacımız, Bafra Organize Sanayi Bölgesinin daha aktif bir şekilde yatırımcılar tarafından benimsenmesi ve burada yeni yatırımların gerçekleştirilmesidir. Bilindiği gibi Bafra bölgesi ve Bafra OSB çok iyi tarım potansiyeline sahiptir. Gıda Sanayi konusunda, yatırım yapmak isteyen tarım sektörünün ürünlerinin işlenmesi noktasında yatırım yapmak isteyen içinde Bafra Organize Sanayi Bölgesi gerçekten çok önemli bir değere sahiptir. Önümüzdeki dönemde, yatırımlarımızı daha iyi noktaya gelmesini sağlamak için müteşebbis heyet olarak, yönetim kurulu üyeleri olarak, hep beraber çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Vali Hüseyin Aksoy`un başkanlığında yapılan Bafra OSB Yönetim Kurulu Toplantısı`na Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rızvan Aksoy, Bafra OSB Müdürü Mustafa Reis ile müteşebbis heyet üyeleri katıldı.