YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Ak Parti Samsun İl Teşkilatından Bafra TSO’ya İade-İ Ziyaret

Ak Parti Samsun İl Başkanı Av.Ersan Aksu ve yönetim kurulu üyeleri Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetim kuruluna iade-i ziyarette bulundu.
Bafra TSO girişinde Ak Parti Samsun İl Başkanı Av.Ersan Aksu ve yönetim kurulu üyelerini karşılayan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetim kurulu birlikte toplantı salonuna geçtiler.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Serdal Sefa KocabaÅŸ devam eden ve planlanan çalışmalar ile ilgili Ak Parti Samsun Ä°l BaÅŸkanı Av.Ersan Aksu ve yönetim kurulu üyelerine ve  Ak Parti Bafra Ä°lçe BaÅŸkanı Ä°brahim Semiz ve yönetim kurulu üyelerine  bilgilendirmelerde bulundu. Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini iletti.
BaÅŸkan Aksu  Bafra TSO Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Serdal Sefa KocabaÅŸ ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulunduktan sonra çalışmalarında baÅŸarılar diledi.