YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Aras Kargo ile Anlaşma Yapıldı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunun teklifleri incelenmesinin ardından Aras Kargo Bafra Şubesi ile anlaşma yapılarak bundan sonraki Oda gönderilerin Aras kargo tarafından yapılacağına karar verildi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy “yapılan bu anlaşma her iki taraf içinde hayırlı olsun, bundan sonra üyelerimize gönderilerimiz Aras Kargo aracılığı ile olacaktır” dedi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odasında karşılıklı imzalanan protokol imza törenine Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Aras Kargo Bölge Müdürü Cemil Danacı , Bölge Müdür Yardımcısı ve Operasyon Müdürlüğü Uzmanı Hüseyin Ermek ve Bafra Şube Müdürü Osman Engiz katıldı.