YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Atatürk'ü Saygıyla Anıyoruz

Bafra TSO Başkan Rızvan Aksoy; Büyük Önder Atatürk’ün arkasından matemin yanında, fikirlerine sadakat gösterip,  “ 10 Kasım, elbette Türk Milleti’nin keder ve üzüntüsünü mühür vuran bir tarihtir.
Ancak, Büyük Önder Atatürk’ün arkasından matem tutmanın yanında, bıraktığı Cumhuriyete ve fikirlerine sahip olup, düşünceleri ışığında emanetine sahip çıkmak en anlamlı vefa olacaktır.  
Bu manada; Büyük Atatürk'ü 71. ölüm yıldönümünde anarken, fikir ve eserlerini yeniden düşünmeli,  onun işaret ettiği yolda ilelebet ayrılmamalıyız. Bu emanetine bugün de aynı ruh ve şuurla sahip çıkarak, Cumhuriyetimizi daha da yükseklere taşımak asli görevimizdir. Mustafa Kemal'in bağımsızlık, özgürlük ve çağdaşlaşma projesinin eseri olan Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkmak adına, bize ve gelecek nesillerimize büyük görevler düşmektedir.   Onurumuzla, şerefimizle ve en yüksek mertebede bağımsızlık inanımızla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hatıralarına ve emanetine sahip çıkacağımıza bir kez daha söz veriyor;  aramızdan ayrılışının 71. yılında da saygıyla, şükranla, özlemle anıyoruz “ dedi.