YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafa TSO Tiyatro Kulübünden 'Haybeden Gerçek Üstü Konuşmalar'

Bafra ilçesinde, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Tiyatro Kulübü tarafından 'Haybeden gerçek üstü konuşmalar' sahnelendi.
Yılmaz Erdoğan'ın eseri olan, Hüseyin Cezairli'nin yönettiği iki perdelik komedi Bafra Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde seyirci ile buluştu.
Oyunu, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Hadi Sezer, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla ve Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürü Muzaffer Şahin ile davetliler izledi.
Oyunun Yönetmeni Hüseyin Cezairli, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası'nın 25 Kişilik Tiyatro ekibinin ilk defa sahneye çıktığını ve günümüzdeki aile sorunlarını anlatmanın da mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy ise, 'Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Tiyatro Kulübü 6 aylık bir çalışma sonucu ilk defa bizlerin karşısına çıktı. Bafra Kültür açısından her zaman dengeli olarak hareket etmiştir. Bafra Ticaret ve Sanayi Odamızın Tiyatro ekibi, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçesi ve Samsun merkezde de en kısa zamanda sanatseverlerin karşısına çıkacaktır' dedi.
Daha sonra Bafra Halk Eğitim Merkezinin 2009-2010 yılı tiyatro kursuna katılan 22 kursiyere sertifikaları, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Bafra ilçe Emniyet Müdür Vekili Cemal Sezgün ve Çetin Kaya Belediye Başkanı Hadi Sezer tarafından takdim edildi.