YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra'da Sele Sepet Top Kandil Kutlandı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş Dünyada Sadece Bafra'da 600 yılı aşkındır ramazan ayının 14'ünü 15'ine bağlayan gecede kutlanan, Sele Sepet Top Kandil Şenliklerine katıldı.
Bafra Mehmet Akif Ersoy Ä°lkokulu önünde toplanan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, Bafra Belediye BaÅŸkanı Hamit Kılıç, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Serdal Sefa KocabaÅŸ,  Cumhur Ä°ttifakının siyasi parti ilçe BaÅŸkanları, Belediye Meclis Ãœyesi Adayları, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve vatandaÅŸlar çocuklarıyla ,  Mehteran takımı eÅŸliÄŸinde Gençlik ve Hükümet Caddelerinde yürüyüş yaparak Bafra  Belediye Kültür Merkezinin önüne geldiler.  
Bafra Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında organize edilen ve ilçenin köklü geçmişinden izler barındıran Geleneksel Sele Sepet Top Kandil Şenlikleri büyük bir coşku ve yoğun katılım ile kutlandı.