YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

BAFRA İLÇE PROTOKOLÜ VALİ'Yİ ZİYARET ETTİ

İçişleri Bakanlığı’nın son Valiler Kararnamesi ile Mersin Valiliği görevinden Samsun Valiliği görevine atanan Vali Hüseyin AKSOY’a Bafra İlçe Protokolü ' Hoş geldiniz' ziyaretinde bulundu.
Bu kapsamda İlk ziyareti Bafra Kaymakamı Ayhan BOYACI,Bafra Belediye Başkanı Zihni ŞAHİN,Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rızvan AKSOY ve diğer ilçe protokolü  gerçekleştirerek Vali Hüseyin Aksoy'a ‘Hoş geldiniz’ dileklerini sundular.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ziyaret esnasında yaptığıkonuşmasında;”İlimizin en büyük ilçesi Bafra'dan 2010 yılı Asfalt Sezonunun açılışını gerçekleştirdik.Bu güzel ilçemizi kısa zaman içerisinde ziyaret ederek Sayın Kaymakamımızdan çalışmalar hakkında bir brifing alıp yerinde incelemelerde bulunacağım.”dedi.