YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

BAFRA KADEKON FUARINDA

Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu'nun (KADEKON) düzenlediği Karadeniz Ekonomik İşbirliği Kurultayı ve Sergisi Fuarı açıldı. Ev sahipliğini KADEKON Başkanı Hızır Murtezaoğlu'nun yaptığı açılışa, bürokratlar ve çeşitli Karadeniz dernekleri üyeleri katıldı.
KADEKON Başkanı Hızır Murtezaoğlu da, Karadeniz kültürünün İstanbul ve Ankara'da düzenlenen özel günlerle sıkça gündeme geldiğini belirterek İzmir ve Ege Bölgesi'ni Karadenizliler olarak ihmal ettiklerini dile getirdi. Murtezaoğlu, bu sene düzenledikleri çalıştay ve sergiyle bu eksikliği kapatmak istediklerini söyledi.   KADEKON fuarını yerinde incelemek ve ziyaret etmek üzere ilçemizden de bürokrasiden oluşan bir heyet katıldı.
Yapılan gezi esnasında Bafra Standı ve ürünlerine yoğun ilgilinin olduğu gözlemlenerek,standı ziyaret eden konuklara Bafra Pidesi ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılarak özel olarak ambalajlanmış olan Bafra Nokulu ikramı yanı sıra Yine Bafra TSO tarafından yaptırılmış olan özel tasarlanmış çanta ile Bafra Ürünlerinin tanıtımı ve Bafra’nın turizm açısından değerlerini gösteren broşürler dağıtıldı.  

KADEKON Başkanı Hızır Murtezaoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı fuara KADEKON Başkan yardımcısı Mustafa Uçar Avcı,İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU,Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rızvan Aksoy,OMÜ Bafra Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Doç.Dr.Ali Kemal Ayan,Basiad Başkanı Ahmet Aydın,Bafra TSO Meclis üyesi Timur Bircan katıldı.