YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra Kayıtlı İstihdamın Özendirilmesi Projesinden Açıklama

Bafra Kayıtlı İstihdamın Özendirilmesi Projesi Koordinatörü Rıdvan Kömürcüoğlu Yenilikçi Yöntemlerle Kayıtlı İstihdamın Teşviki Hibe Programına dahil olarak eğitimlere katılmak isteyenlerin şu şartları taşımaları gerektiğini vurguladı.

-         Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve buna bağlı diğer Oda üyesi olmak ve belgelemek,

-         Vergi levhası fotokopisi,

-         Ticaret sicil ya da esnaf sicil gazetesi,

-         Sosyal güvenlik kurumu hizmet dökümü,

-         İşletmenin bünyesinde en az Lise ve dengi okullardan mezun kalite güvence sorumlusu olacak bir çalışan,

Kömürcüoğlu “Proje ile bölgede kayıtlı istihdamın özendirilmesi ve bölgedeki işletmelerde, kayıtlı istihdamın faydaları konusunda farkındalık oluşturması hedeflenmektedir. İşletmelerin kurumsallaşmalarına katkıda bulunarak, kayıtlı istihdam, nitelikli insan kaynağı, kaliteli çıktı dünya pazarlarına tam entegrasyon felsefesi ile bölgede kayıtlı ekonomi konusunda ivme sağlamaktadır” diyerek “ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi TS EN ISO 9000 kalite standartları serisi, kuruluşların kaliteye verdikleri önemi ve kalite ihtiyaçlarını karşılayabileceklerini müşterilerine kanıtlayacak etkin bir kalite sistemini nasıl kurabileceklerini, kayıt edebileceklerini ve uygulayabileceklerini gösteren bir kalite yönetim sistemidir” dedi.

<br>