YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Bafra Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı, Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi.
Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada; “Bafra OSB'de üretilecek nitelikli ve katma değeri yüksek ürünlerle ihracatın ve buna bağlı olarak da istihdamın artırılmasına büyük bir katkı sağlayacak olan Bafra Organize Sanayi Bölgesinde gelinen son durumunun görüşüldüğü Bafra Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı, Valimiz Sayın Orhan Tavlı'nın başkanlığında, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra Belediyesi Meclis Üyesi Murat Cevahir’in katılımıyla gerçekleştirildi” ifadeleri kullanıldı.
Yönetim Kurulu Toplantısında; Bafra OSB Bölge Müdürü İsmail Hakkı Koç, Bafra OSB İnşaat Mühendisi Cihan Aksakal, Bafra OSB Muhasebe Memuru Merve Özçelik de hazır bulundu.