YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

BAFRA PİDESİ REYTİNG YAKALADI

Bafra pidesi konusunda Bafra TSO Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya 40 pideciyi davet ettiklerini, toplantıya da pidecilerin çoğunun gelmeyişinin sıkıntı olduğunu vurgulayan Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, “Bafra Pidesi son 100 yılın en kaliteli pidesidir. Bafra Pidesinin kendine has özelliği var. Bafra pidesi ülke genelindeki kalitesiyle meşhur bir pide oldu. Onun için kaliteli üretim yapmaya devam etmeliyiz.
Toplantıya katılan pideciler ise, Bafra`daki esnafların sürekli denetim halinde olmasını, marka ve değerlerin bilinci içinde değeri yükseltmek için  bir arada toplantı yapma ihtiyaçlarının olduğunu ifade ettiler.         
Bafra İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun ise, Bafra`da kaçak pide üretimi yapanların 5 bin 800 TL ceza alacağını söyledi.         
Bafra TSO`da 30 Haziran 2010 tarihinde, Bafra Pidesi konusunda geniş çaplı olarak Bafra Pidesi toplantısı yapılacağı bildirildi.