YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra Sebze ve Meyve Hali Sektör Temsilcilerine Bilgilendirme

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Odamız üyeleri Bafra Sebze ve Meyve Hali Sektör Temsilcilerine yeni yapılacak Bafra Sebze ve Meyve Hali Projesi ile ilgili sorunların ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantı gerçekleşti.
Samsun Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştiraklere Daire Başkanı Mustafa Güler, Etüd Proje Daire Başkanı Seda Çalık tarafından yeni yapılacak Bafra Sebze ve Meyve Hali Taslak Proje konsepti üzerine sunumlar gerçekleştirildi. Bafra Hal Yöneticisi Hamza Yazıcı’nın da katıldığı toplantıda Hal esnafının proje ile ilgili görüşleri alınarak gerekli revizyonların yapılacağı ifade edildi.
Toplantıya Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tevfik Türken, Meclis Üyeleri Murat Şahin ile Engin Liman ve Bafra Sebze ve Meyve Halinde faaliyet gösteren Odamız üyeleri katıldı.
Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Tevfik Türken toplantıya katılanlara teşekkür ederek toplantının verimli geçmesini ve Yeni yapılacak olan Bafra Sebze ve Meyve Halinin ilçemize ve bölgemiz için hayırlı olmasını diledi.