YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra Ticaret Sanayi Odası’nda Sertifika Töreni

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Üye eğitimleri kapsamında her geçen gün yenisini eklediği ve devam ettirdiği eğitim programlarına yönelik e-ticaret seminerine katılanlara törenle sertifikalarını verdi.  
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası 20 Mart tarihinde Oda toplantı salonunda Ondokuz Mayıs Üniversitesi iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Yetkin Bulut’un katılımıyla üyelerine verdiği e-ticaret semineri sonucunda eğitime katılan 30 kursiyere sertifika töreni yapıldı   Sertifika töreninde, “Bugün burada belgelerini alan arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum diyerek konuşmasına başlayan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy , “Bafra TSO olarak bir süredir devam ettirdiğimiz üyelere yönelik bu tür eğitim programlarına ileriki günlerde de devam edeceğiz. dedi.
Ayrıca Önümüzdeki günlerde İlçede ve Şehir dışında gerçekleşecek bir çok etkinliğe Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak iştirak edeceklerini vurgulayarak tüm katılımcılara teşekkür etti.