YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Sektörü İle Sorunları Ele Aldı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Sektörü İle Sorunları Ele Aldı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO), inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyeleriyle, sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini değerlendirmek amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Bafra Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Özgür Topkaya, İnşaat Grubu Meslek Komitesi Başkanı Ali Kavak, Meclis Üyesi Mustafa Öcal ve Bafra TSO’ya bağlı müteahhitler katıldı.
Toplantının ana gündem maddesi, inşaat sektörünün karşılaştığı mevcut zorluklar ve bu sorunların nasıl aşılacağıydı. Bafra TSO olarak, müteahhitlerin yaşadığı sorunlara odaklanarak, özellikle maliyetlerdeki artışlar, imar mevzuatındaki sıkıntılar üzerine kapsamlı bir görüş alışverişi yapıldı. Ayrıca, yapı ruhsatı süreçlerindeki gecikmeler ve inşaat izinleri ile ilgili yaşanan problemler de masaya yatırıldı.
Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Özgür Topkaya, toplantıda yaptığı açıklamada, Bafra TSO’nun inşaat sektörüne verdiği önemi bir kez daha vurguladı. Topkaya, “Üyelerimizin sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için sürekli iletişim halindeyiz. Bafra ekonomisinin lokomotiflerinden biri olan inşaat sektörünün önünü açmak ve süreçleri hızlandırmak adına çalışıyoruz” dedi.
İnşaat Grubu Meslek Komitesi Başkanı Ali Kavak ise, sektördeki sorunların bir an önce çözülmesi gerektiğini belirterek, "Bafra TSO olarak üyelerimizin yanında duruyor ve onların yaşadığı sıkıntıları çözmek için her platformda gereken adımları atıyoruz. Belediye ile ortak çalışmalar yaparak engellerin en aza indirilmesini hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
Bafra TSO’nun, inşaat sektörünün gelişmesi için yerel yönetimle yakın iş birliği içinde olacağı ve sektörün büyümesine katkı sağlayacak çözümler üzerinde çalışmaya devam edeceği de toplantıda dile getirildi.