YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO’ dan “İletişim ve İlişki Yönetimi” konulu Yönetici Eğitimi Düzenlendi

Bafra TSO’ dan Yönetim Kurulu, Meclis, Meslek Komitesi ve Disiplin kurulu Üyelerine “İletişim ve İlişki Yönetimi” konulu Yönetici eğitimi düzenlendi.
Bafra TSO toplantı salonunda yapılan eğitimi Maral Akademi Eğitmeni Yönetici Koçu / Kariyer Danışmanı Ruhan Maral tarafından gerçekleştirildi.
“Yaşamın çilingiri İletişim ve ilişki yönetimidir” diyerek sunumuna başlayan Ruhan Maral “İş hayatınız ya da özel yaşamınızda sürekli iletişim halindesiniz. Sağlıklı iletişim kurabilmek için; İletişim kurduğunuz kişi kadar, iletişim şekliniz, bulunduğunuz yer ve kurallarda son derece önemlidir” dedi.
Protokol ve nezaket kurallarına da değinen Maral “Görgü ve nezaket kuralları insanı insan yapan davranış kurallarıdır ve kanuni mecburiyetlerin ötesindedir. İncelik, saygı ve sevgi uygulamalarıdır. Kamusal yani iş alanı ise zorlu ve rekabet dolu bir arenadır. Buradaki çatışmaları da düzene sokmak açısından protokol kuralları uygulanmalıdır” dedi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakan Yıldırım, Meclis ve Meslek Komitesi üyelerine katılımlarından, Eğitimci Ruhan Maral’a da etkili sunumu ve anlatımından dolayı teşekkür etti. Eğitimlerin Meclis, Yönetim Kurulu üyeleri, Odamıza kayıtlı üyeler ve personel eğitimleri ile devam edeceği ifade edildi.