YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO 'dan Öğrencilere Kaban Yardımı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO) tarafından Bafra Merkez ve Köy ilköğretim okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrenciler, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçesindeki ilçe Milli Eğitimler tarafından belirlenen muhtaç öğrencilere dağıtıldı.
Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, Oda Meclisi ve Yönetimi olarak 4 ilçeye yönelik çalıştıklarını her yıl eğitime destek amacıyla kabanları ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Başkan AKSOY : “ Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime katkı amacı ile ilköğretim okullarında okuyan ihtiyaç sahibi çocuklarımıza değişik yardımlarda bulunuyoruz. Geçen yıl eşofman yardımında bulunmuştuk, bu yıl 1200 öğrenciye kaban yardımı yapıyoruz. Eğitimde model olmuş Bafra'da, Alaçam'da, 19 Mayıs'ta ve Yakakent'te öğrencilerin her türlü desteği hak ettiğini belirten Aksoy, "Maddi imkanları zayıf insanımızın özellikle de çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşıladığımız için çok sevinçliyiz" dedi.