YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO, Onur Bilgi İşlem ile Üyelerin İşyerlerinde Kullanılan Vega Ticari Yazılım Programından İndirimli Yararlanabilmesi için Protokol İmzalandı

İmzalanan Protokolle ilgili olarak bir açıklamada bulunan Onur Bilgi İşlem, Otomasyon, İthalat-İhracat, Sanayi, Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi sahibi ve Müdürü Hakkı Onur şunları kaydetti “Bu protokol doğrultusunda indirimli olarak satılacak programla Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerine işletmelerinde kullanacakları Vega Ticari Yazılım Programının Bölge dağıtıcısıyız. Oda üyelerini %25 indirimin yanı sıra Standart ve Expert paketinden alan firmalara ERS programı hediye edilecektir.” dedi.
Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy “Firmalarımızın Gelişen ve Değişen Teknolojiye ayak uydurabilmeleri için bu tür ticari programlara ihtiyacı vardır diyerek “imzalanan bu protokol her iki taraf içinde hayırlı olsun, özellikle üyelerimize yarar sağlayacağını düşünüyorum” dedi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odasında karşılıklı imzalanan protokol imza törenine Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Onur Bilgi İşlem, Otomasyon, İthalat-İhracat, Sanayi, Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi Müdürü Hakkı Onur katıldı.