YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO 5.Grup İstişare Toplantısı Yapıldı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının (TSO) düzenlediği 5.grup istişare fikir alışverişi ve kaynaşma toplantısı Bafra’da ELYA BALO  davet ve toplantı salonunda yapıldı. 
Açılış konuşmasını Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özgür Topkaya yaparak 5.grupta bulunan inşaatçılar ve diğer sektörlerin sıkıntılarından söz etti.
Bafra TSO 5.Grup Meslek Komitesi Başkanı Ali Kavak yaptığı konuşmada,’’ Bafra Ticaret ve Sanayi Odamızın  (TSO) düzenlediği 5.grup istişare fikir alışverişi ve kaynaşma toplantısına hepiniz hoş geldiniz. 
Bafra TSO 5.Grup Meslek Komitesi toplam 320 bulunan bunları 237 tanesi ikamet amaçlı konutların inşaatı , 19 tanesi fabrika, atölye ve sanayi üretimi amaçlayan binaların yapım işi olmak üzere 256 tanesi inşaat işi diğer üyelerimiz ise mühendislik , mimarlık, inşaat malzemeleri , hafriyat, emlak, enerji v.s. işlerle uğraşmaktadır.
İstişare toplantımızın amacı sorunlarımızı net bir şekilde tespit ederek, çözüm üretebilmek, bürokraside bireysel olarak tıkandığımız yerlerde işlerimizi bir nebze olsun rahatlatabilmektedir.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu BaÅŸkanımız Serdal Sefa Kocabaş’ın her zaman söylediÄŸi, “’Ben yerine her zaman biz ortak akıl ile berber çözüm yolları bulabilmek , birimizin sorunu hepimizin sorunu mantığı ile sorunlarımıza çözüm üretilmek , neler yapabiliriz konusunda fikir birliÄŸi oluÅŸturabilmek için bu ve buna benzer toplantıları bundan sonra sık sık düzenleyerek birbirimiz ile sürekli istiÅŸare halinde kalıp hep beraber sıkıntılarımızın üstesinden geleceÄŸimizi inancım tamdır’’ diyerek sözlerini tamamladı.Â