YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar’ın 15 Temmuz Mesajı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başar Mesajında “Devletimizin bölünmez bütünlüğünü, milli birlik ve beraberliğimizi parçalamaya yönelik, ülkemizin bekasına kasteden hain darbe girişiminin, milletimizin iradesi ile bertaraf edilişinin altıncı yılını idrak ediyoruz.
Demokrasimiz hiçbir kaba kuvvete teslim olmayacak, Milletimiz demokrasimize ve özgürlüğümüze kasteden bu saldırı karşısında dik durdu ve canı pahasına değerlerini savundu. 
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bayrağımız, vatanımız ve devletimiz için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.”

Göksel BAŞAR
Yönetim Kurulu Başkanı
TOBB AB Uyum Komisyonu Başkanı