YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO Başkanı Kocabaş ve Yönetiminden Başkan Kılıç’a Hayırlı Olsun

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, “31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerinde 2.kez Bafra Belediye Başkanı olarak seçilen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a hayırlı olsun temennisinde bulunmak üzere ziyaret ettik.
Bölgemiz için yapılacak tüm faaliyetlerimizde birlik içinde hareket etmenin önemli olduğunu tarımdan sanayisine, turizmden eğitime kadar gelişmiş bir Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent mottosuyla ile hizmet ediyoruz.
Bölgemizdeki potansiyellerin hedeflerine ulaşabilmesinin en etkin yolu kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil toplum kuruluşlarının ortak hareket etmesinden geçmektedir. Bu bağlamda Bafra Ticaret ve Sanayi Odası bölgemizin en etkin Odası olarak buna ışık tutar ve yaptığı çalışmalar ile ekonomi ve istihdam anlamında bölgeye fayda sağlamaktadır. Odamız ve tüm paydaşlarımızla birlikte Bafra ve Bölgemizin gelişmesi için el ele vereceğiz’’ dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş'a Yönetim Sayman Üyesi Tevfik Türken, Yönetim Kurulu üyesi Sezgin Arslan ile Oda Meclis üyeleri Mustafa Öcal, Erhan Akbulut ve Çetin Akça da eşlik etti.
Ayrıca ziyarette Ak Parti Bafra Belediyesi Meclis Üyeleri Ali Oğuz, Ali Kocabaş, Erkan Mustafa Tokur hazır bulundu.