YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO Çalışan Gazeteciler Günü'nde Basınla Buluştu

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bafra Değirmen Restoranda düzenlediği kahvaltı programında Bafra'da görev yapan çalışan gazetecilerle ve imtiyaz sahipleriyle buluştu.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nur Meral Aydıner ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı kahvaltı programında konuşan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar 2021 yılında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Bafra TSO Başkanı Nur Meral Aydıner 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile tüm basın mensuplarının günlerini kutlayarak, programa katılımlarından dolayı teşekkür etti. 

Aydıner, "Doğru, ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı ile zor şartlarda fedakarca görev yapan siz değerli basın mensuplarımıza başarılarla dolu bir meslek yaşamı diliyor,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum." dedi.

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ise, “Basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli, tarafsız, güvenilir habercilik anlayışıyla toplumun bilgilenme ve aydınlanmasını sağlayan önemli bir meslektir. Toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtması görevini üstlenen tüm basın mensuplarımızın bu anlamlı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. ’dedi. 

Göksel Başar ayrıca Bafra TSO’ nun 2021 yılı içerisinde yaptığı çalışmalar, projeler ve bundan sonraki zamanlarda yapacakları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aktardı