YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO Çocuk Tiyatrosu

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) ve Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle kurulan Çocuk Tiyatro Kulübü’nün “Kahraman Acı Biber” adlı çocuk oyunu Bafra Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde sahneledi.

16 öğrenciden oluşan ve Hüseyin Cezayirli'nin yönettiği çocuk tiyatrosu, 9 - 13  yaş arası çocuklardan oluşuyor. 3 Aylık kurs neticesinde ilk defa sahnelenen Kahraman Acı Biber adlı çocuk oyunu yoğun ilgi gördü. 30 Ağustos İlköğretim Okulu'nda çalışmalarını tamamlayan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Çocuk Tiyatro Kulübü oyuncularının sahnelediği, "Kahraman Acı Biber" adlı çocuk oyunu, arkadaşlık ve dostluk konusu işlendi.

Bafra İlçesinde 2 günde toplam 20 ilköğretim okulu öğrencilerine, 1 günde Bafra protokolüne sahnelendi. Beğeniyle izlenen 40 dakikalık “Kahraman Acı Biber” adlı çocuk oyununu Bafra Protokolü ve davetli misafirler ayakta alkışladı. Günün anısına Bafra Ticaret Sanayi Odası (TSO) Başkanı Rızvan Aksoy, yönetmen Hüseyin Cezayirli’ye yapmış olduğu çalışmalardan dolayı plaket verdi. Öğrenci velileri de, Bafra TSO. Başkanı Rızvan Aksoy’a plaket ve çiçek takdim etti.

Bafra Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gösterime sunulan oyunu öğrenciler, öğretmenleri ve Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, Bafra İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun, 19 Mayıs ilçe Emniyet Amiri Abdurrahman Mangan, Bafra Hasan Çakın Halk Kütüphanesi Müdürü Muharrem Orta ile beraber izledi.

Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, "Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İlk defa Türkiye’de bir çocuk tiyatrosu kurdu. Sosyal anlamda yapılan her türlü etkinliklere bir kamu kurumu olarak odamız her zaman destek verecektir" dedi.