YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO’da, Birleştirilmiş Meslek Komite Toplantısı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Bafra TSO Meslek Komitelerini oluşturan 18 Meslek Komitesine bağlı üyeleri katıldı.
Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy, Meclis Başkanı İsmail Tuğ, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Meslek Komitesi üyelerinin katıldığı toplantıda Meslek Komitelerinin önemi ve Bafra TSO’nun 2010 yılı faaliyetlerinden bahsedildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Bafra Meclis Başkanı İsmail Tuğ Meslek Komitelerinin öneminden bahsederek “ Bu yıl ikincisi olan Birleştirilmiş Meslek Komite toplantısını bu akşam gerçekleştiriyoruz.”dedi.Meslek komitelerindeki sektör temsilcileri verdiği bilgilerin çok önemli olduğunu ve bu toplantılarda sektörlerin bir araya gelmesi sebebi ile genel durum değerlendirmelerinin yapılığını ifade etti. Meslek komitelerimizin çalışmasını ve toplantılara da iştirak etmelerini çok önemsiyoruz” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy ise yaptığı konuşmasında ,” 20 Ekim 2010 tarihlerinde Çek Cumhuriyeti  Prag’da düzenlenecek olan fuara Bafra TSO’nun 35 üyesi ile KOSGEB destekli olarak katılım sağlanacağız. Gerçekleşecek olan iş gezisine katılan üyelerimiz ile Türkiye Prag Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği ile Brifing ve Çek – Türk Ticaret Odasıyla Sektörel görüşme planlanarak çeşitli temaslarda bulunacağız” dedi.
Başkan AKSOY “Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak Stratejik Plan çalışmalarımız da son aşamaya gelmiş durumda. Oda olarak Bafra ilçesinde KOSGEB Sinerji Odağı'nı da kurduk. KOSGEB destekleri hakkında bu Sinerji Odağından gerekli bilgileri alabilirler” dedi.  
Toplantının sonunda Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Üyelerinden gelen soruları cevaplandıran Yönetim Kurulu Başkanı Aksoy; “Bafra TSO olarak; Bafra, Alaçam, Yakakent ve Ondokuzmayıs ilçelerinde faaliyet gösteren Ticaret ve Sanayi erbabının kayıtlı olduğu meslek kuruluşuyuz. Bu nedenle ilçelerimizde ve Bafra’mızda esnaflarımızla daha yakın olabilmek ve onların problemlerini yerinde öğrenerek çözüm üretmek amacıyla sabah kahvaltıları organize edeceğiz” dedi.