YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO'da Ä°letiÅŸim Becerileri EÄŸitimi

Bafra Ticaret ve sanayi odası’nda Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Görevlisi Elif Elifoğlu İletişim becerileri konulu seminer verdi. Seminere Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy ve üyeler katıldı.
Bafra Ticaret ve sanayi odası'nda Ondokuz Mayıs Ãœniversitesi Öğretim Görevlisi Elif ElifoÄŸlu Ä°letiÅŸim becerileri konulu seminer verdi. Seminere Bafra TSO BaÅŸkanı Rızvan Aksoy,TSO Ãœyeleri ve Ãœye iÅŸletmelerinde çalışan personel katıldı. Seminer sonrası katılanlara sertifika verildi.  
Seminer saat 12:45'de baÅŸlayarak saat 16:30'ya kadar sürerken Ondokuz Mayıs Ãœniversitesi Öğretim Görevlisi Elif ElifoÄŸlu çalışan görevlinin müşteri ile iletiÅŸimi,konuÅŸmasını ele alarak MÜŞTERÄ° HER ZAMAN PATRONDUR. felsefesi ile hareket edilmesi gerektiÄŸini belirterek Son ve en önemli olanlardan birtanesi olarakda beden dilinin nasıl kullanılacağını çevre iÅŸ ortamı müşteriler ile nasıl beden dilinin hareket edileceÄŸi hakkında bilgi verdi.   Seminere katılanların sertifikalarını TSO BaÅŸkanı Rızvan Aksoy ve Ondokuz Mayıs Ãœniversitesi Öğretim Görevlisi Elif ElifoÄŸlu verdi.