YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

BAFRA TSO’DAN ANKARA ÇIKARMASI

BafraTicaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy,Meclis Başkanı İsmail Tuğ ve Yönetim Üyeleri ile birlikte TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’ nu ziyaret etti.
Hisarcıklıoğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarette;Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, Meclis Başkanı İsmail Tuğ ve yeni Oda Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy ve Yönetim Kurulunun Bafra için başarılı çalışmalar yaptıklarına inandığını ve TOBB olarak Bafra TSO ya her zaman destek vereceğini vurguladı.Hisarcıklıoğlu,Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy ve yönetim Kurulunu görevlerinde tebrik ederek başarılarının devamını diledi.Hisarcıklıoğlu, “zaman birlik zamanıdır,günümüzde yaşanan ekonomik krizin aşılabilmesi için birlik içinde olmamız gerekmektedir” dedi.Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy ise;yaşanan ekonomik krizin yok sayılamayacağını,ancak morelimizi yüksek tutarak sorunların daha akılcı çözülebileceğini ifade
etti.Daha sonra Bafra TSO yönetim kurulu ile TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu Bafra’nın ve Türkiye’nin gündemini yaşanan ekonomik krizi,ekonomik krizin yaralarının nasıl sarılacağını,Bafra Bölgesinin ve Oda üyelerinin bu krizden kısa zamanda nasıl kurtulabileceği konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.
Karşılıklı sohbet havası içerisinde geçen nezaket ziyaretinde Bafra TSO Başkanı Rızvan
Aksoy ve Meclis Başkanı İsmail Tuğ, Bafra TSO yeni yönetim kurulu üyelerini,TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile tanıştırdı.

BAFRA TSO ANKARA’DA BAFRA VE
BÖLGESİNDEN OLAN BÜROKRATLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI.


 Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy,Meclis Başkanı İsmail Tuğ ve Yönetim Kurulu üyeleri
Ankara’da görev yapan Bafralı ve Bölgesinden olan Bürokratlar ve Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ile birlikte özel istişare toplantısında buluştu.

Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy toplantıda,yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttıktan sonra yaptığı konuşmada, “Ben ve yönetim kurulum Bafra ve Bölgesine en iyi hizmeti vermeye çalışmaktayız.Bizden kimsenin şüphesi olasın.Ankara’da bulunan bölgemizin değerli bürokratlarının bizlere destek vereceğini biliyorum.desteklerinden dolayı da herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Bafra TSO yönetimine ve Ankara’da bulunan Bafra ve Bölgesinde görev yapan
bürokratlara yönelik konuşma yapan AK Parti Samsun milletvekili Ahmet Yeni, Bafra TSO Yeni yönetim kurulunu tebrik ettikten sonra Bafra’da Ekonomik ilişkilerin önemli mesafe kat ettiklerini söyledi.Yeni, gece gündüz çalışarak Bafralıların yaşadıkları sıkıntıları çözmek için çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy,Meclis Başkanı İsmail Tuğ ve yönetim kurulu üyeleri Aydıner grup yönetim kurulu Başkanı Mehmet Aydıner ve Turgut Aydıner’i ziyaret etti.

Karşılıklı sohbet havası içerisinde gerçekleşen ziyarette Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy
ve yönetim kurulu üyeleri,Bafra Organize Sanayi Bölgesine (OSB) Aydınerlerin bir yatırım yapmalarını istedi.Aydınerler adına konuşma yapan Mehmet Aydıner ve Turgut Aydıner kendilerine bir proje hazırlanarak getirildiği taktirde yatırımın gerçekleşebileceğini ifade ederek yatırıma sıcak baktı.Ayrıca Bafra’da bulunan mevcut işyerlerinin de bölgeden taşınmamasını isteyen Bafra TSO yönetim kurulu,Aydınerlerin Bafra’da faaliyetlerine devam etmelerini ve bu hususta ne yapılması gerekiyorsa destek verebileceklerini de ifade etti.
Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy,Meclis Başkanı İsmail Tuğ ve Yönetim kurulu üyeleri
Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Yapılan nezaket ve tanışma ziyaretinde;Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy göreve geldikleri yeni yönetim kurulunu tanıttı.Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan Bafra TSO’nun yeni yönetim kurulunu tebrik ederek başarının devamını diledi.Çağlayan, ülke olarak kritik bir dönem içinde olunduğunu ifade etti,sanayiye ve KOBİ’lere destek amaçlı kredi paketlerinden bahsetti.Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy ise, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan’dan bölgemiz tarım bölgesi olduğundan dolayı çiftçi borçlarının yeniden apılandırılmasını, KOBİ’lerin ve üyelerinin kredi kullanabilmeleri için sicil affının getirilmesini istedi.Aksoy, “KOBİ’ler ve üyelere daha iyi hizmet ve bilgilendirme için Bafra’ya acilen KOSGEB sinerji odağının kurulması gerekiyor ayrıca bu konuda teknik bir elemanın görev yapmasını istiyoruz ” diye konuşarak Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan’dan olumlu cevap aldı.