YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

BAFRA TSO’DAN BAŞSAVCIYA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bafra Ticaret ve  Sanayi Odası (Bafra TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy, Yönetim Kurulu üyesi Hasan Şeker ve Oda Genel Sekreteri Suat Lekesiz Bafra’ya yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Başsavcı Yılmaz’a Bafra ilçesi ve yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler veren Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan AKSOY, değişen ve ekonomi gelişen ile birlikte Bafra’nın çehresinin de her geçen gün değiştiğini ve büyüyerek güzelleştiğini ifade eden Aksoy Bafra’ya katkısı olacak herkesin ve her kesimin yanındayız diye konuştu. Bu denli büyüyen bir şehrin adalet sisteminin de gelişimi ve düzenli bir şekilde işleyişi oldukça önemli diyen Aksoy “Ben sayın Başsavcımın bu anlamda başarılı işler yapacağına inanıyor, görevinin hem kendisi, hem de Bafra için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz’da görev süresi boyunca Bafra’nın adalet sisteminin düzenli bir şekilde işlemesinin yanı sıra daha da gelişmesi ve kalkınabilmesi için katkı sağlayacağını ifade ederek “görüyorum ki bizden önce gelenlerde Bafra’ya bir şeyler kazandırmış, inşallah bende görev süresince çok güzel ve yararlı işler yapacağım” dedi.