YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO'dan Pakistan'a 15 bin TL

Sel felaketiyle zarar dost ve kardeş ülke Pakistan’a Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) 15 bin TL ile yardım elini uzattı.
Son yılların en büyük doğa felaketiyle karşılaşan kalan Pakistan halkı için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına Bafra TSO 15 bin TL ile katkıda bulundu.
Bafra TSO Başkanı Rızvan AKSOY, "Yaşanan sel felaketinde Pakistanlı kardeşlerimiz sevdiklerini,mallarını,evlerini kaybetti. Şu anda birçok insan evsiz, aç ve susuz bitap durumdadır. Bizlerin  uzatacağı yardım elini bekliyor. Bizde  Pakistan halkının yaşadığı bu zor durumda onların yanında olmak istedik. TOBB’un 1 milyon dolar ile başlattığı yardım kampanyasına biz de Oda olarak 15 bin TL’lik bir katkıda bulunduk.
Üyelerimiz ve duyarlı Bafra halkının, her türlü yardıma muhtaç olan Pakistan halkının ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için başlatılan kampanyalara gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyor, bir kez daha hayatını kaybeden Pakistanlı kardeşlerimize Allah'tan rahmet, mağdurlara sabır ve acil şifalar diliyorum.”dedi.