YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO Eğitim ve Öğretim Döneminde de Öğrencileri Unutmadı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Öğretim Döneminin gelmesi ile birlikte belirlenen ihtiyaç sahibi olan öğrencilere eşofman yardımında bulundu.   Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rızvan Aksoy,Bafra TSO Genel Sekreteri Suat Lekesiz ve oda görevlilerin beraberliğinde yardım edilecek okullar belirlenerek ihtiyaç sahibi olan öğrencilerin okul yetkilileri tarafından belirlenmesi yardım talepleri dikkate alınarak öğrencilerin eksikleri tamamlandı.   Ticaret ve Sanayi Odası ilk öğretim okulu öğrencilere Bafra TSO oda başkanlığından eşofman yardımında bulunuldu.  
Ticaret ve Sanayi Odası ilk öğretim okulu Müdürü İsmail Erkanlıoğlu;”Okulumuz öğrencilerine yardımlarından dolayı Bafra Ticaret ve Sanayi Odası başkanımız Rızvan Aksoy’a teşekkürlerimizi sunarız,bizlerin okul içersindeki sıkıntılarını giderdikleri için öğrencilerimize yardım ettikleri için sağ olsunlar.”dedi.  
Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy;”okulumuzda bazı eksikleri gördüm sanırım ışıklandırmanız okulumuzda eksik , okulun bahçesinde ve okulun ismini yazdığı panoda ışıklandırma yapmak lazım en kısa zaman da bu sorunu da çözmeye çalışalım.” Dedi.