YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO Ekim Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hakan Yıldırım'ın Başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı Hakan Yıldırım, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100. yılını kutlayarak Meclis toplantısını açtı.

Toplantıda gündeme ilişkin konular görüşüldü.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimler neticesinde TOBB İl Kadın Girişimciler ve TOBB İl Genç Girişimciler Kuruluna seçilen üyelerinde katıldığı toplantıda,  Meclis Üyeleri ile Kadın ve Genç Girişimciler, Odamız tarafından Bölgemiz için yapılabilecek faaliyetler hakkında görüşlerini belirttiler.  

Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, TOBB tarafından gerçekleştirilen Bölgesel Oda/ Borsa Başkanları istişare toplantısında gündeme gelen konular ile Odamızın gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi verdi. Meclis Üyeleri İle Kadın ve Genç girişimcilerin öneri ve görüşlerinin önemini belirterek, önümüzdeki dönemde yapılacak olan faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Başkan Kocabaş "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm hemşerilerimizin ve Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını ve Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyorum" dedi.