YÃœKLENÄ°YOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiÅŸtiriciliÄŸinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluÅŸan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuÅŸtur.Zaman…

Devamı

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO ile Bafra Çözüm Koleji ve Bafra Anadolu Kültür Koleji Protokol imzaladı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile Bafra Çözüm Koleji ve Bafra Anadolu Kültür Koleji arasında Oda üyelerinin çocukları ve Oda personel çocuklarına özel kayıt indirimi protokolü imzalandı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar Protokol töreninde yapmış olduğu açıklamada; ‘ Bafra Çözüm Koleji ve Bafra Anadolu Kültür Koleji ile yapmış olduğumuz mutabakat neticesinde üyelerimizin çocuklarının yararlanabileceği tüm indirimlere ek %20 ilave indirim sağlamış bulunuyoruz. Yararlanmak isteyen üyelerimize şimdiden hayırlı olsun. Bafra Çözüm Koleji ve Bafra Anadolu Kültür Koleji’ne Bafra Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine sağlamış oldukları ayrıcalık için teşekkür ederim’ dedi.

Bafra Çözüm Koleji Kampüs Müdürü Fatih Yılmaz “Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile imzaladığımız protokol ile Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin çocukları ve Oda personellerinin çocuklarına özel erken kayıt indirimimize ek ekstra %20 indirim avantajı sağlıyoruz. Bafra Ticaret Odası Üyelerine hayırlı olsun’ dedi.

GerçekleÅŸtirilen Ä°mza törenine, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Göksel BaÅŸar, Bafra TSO Yönetim Kurulu Sayman Ãœyesi Kenan Kalay, Bafra TSO Meclis Ãœyesi Atakan Alaçamlı, Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Åžahin, Bafra Çözüm Koleji  Kampüs Müdürü Fatih Yılmaz, Anadolu Kültür Koleji Müdürü Zübeyde BaÅŸol , Bafra Çözüm Koleji  Mali ve Ä°dari Ä°ÅŸler Müdürü Cansu Gökdemir Kocaman ve Bafra Çözüm Koleji Halkla Ä°liÅŸkiler Sorumlusu Ä°smail MusaoÄŸlu , Anadolu Kültür Koleji  Halkla Ä°liÅŸkiler Sorumlusu Özla Tatar Aydın katılım saÄŸladı.