YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO Kasım Ayı Meclis Toplantısına Cumhuriyet Başsavcısı ve Ağır Ceza Reisi Katıldı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Kasım Ayı olağan meclis toplantısı Oda Meclis salonunda Meclis Başkanı İsmail Tuğ'un Başkanlığında gerçekleşti.

Toplantıda Ekim ayı mizanı ve Odanın ekim ayı içerisinde yapmış olduğu etkinlikler,Faaliyetler ve çalışmalar görüşüldü.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy ise Samsun Teknopark AŞ’nin kurulması ile ilgili olarak Teknopark’ın bölge için çok önemli olduğunu, Bafra TSO olarak bu oluşumun içerisinde yer alınacağını ifade etti.

 

Meclis Toplantısının ikinci oturumuna ise Meclis Başkanı İsmail Tuğ İlçemizde ki kamu kurum ve kuruluşları ile kaynaşma, tanışma ve ortak sorunların paylaşılması yönünden  daha önceden Bafra Kaymakamı ve Bafra Belediye Başkanının Meclis toplantılarına davet edilerek katıldıklarını , kasım ayı meclis toplantısına da Bafra Cumhuriyet Başsavcısı ve Bafra Ağır ceza reisinin davet edildiklerini ve davetimizi kırmayıp kabul ederek meclisimizi onurlandırdıkları için Oda Meclisi adına kendilerine teşekkür etti.

Ardından Oda meclis üyeleri ile kısa bir tanışma gerçekleşti. Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz Adaletin işleyişi ile ilgili bilgiler verdi.

Toplantıda Bafra Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin adli yönden karşılaştıkları sorunlar üzerine bilgi alışverişinde bulunularak aksaklıkların giderilmesi için nelerin yapılabileceği konuşuldu.

Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz ve Ağır Ceza Reisi Hüseyin Öztürk Meclis Üyelerinin Sorularını cevapladılar.

<br>