YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

BAFRA TSO MARKA TESCİL BELGESİ ALDI

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO), Türk Patent Enstitüsünden reklamcılık, pazarlama ve halkla ilişkiler ile ilgili elverişli hizmetleri Ticari ve reklam amaçlı sergi ve fuarlarda organizeye dahil etmek için marka tescil belgesini aldı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO) olarak, 2 yıl önce Türk Patent Enstitüsüne marka tescil belgesi için müracaat ettiklerini ve marka tescil belgesini almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, müşterilerin malları elverişli bir şekilde görmesi ve satın alması için çeşitli malların bir elektronik açıdan değerinin artacağını ve üretim kalitesinin artacağını söyledi.

Marka tescil belgesi ile Bafra ilçesinde ürünlerin kalitesinin artacağını ve ürün üretimde kaliteye özen gösterileceğini belirten Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, “ Odamız bir Kamu Kurumu olması sebebiyle isminin tescillenmesine gerek yok, ancak biz Odamızın ismini tescilleyerek üyelerimize, örnek teşkil ederek markalaşmanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyoruz. Markanın özellikleri, ürün ve hizmetlerin tercih edilmesinde önemli rol oynamaktadır. Tüketicinin büyük çoğunluğu markayı bir sembol veya imaj olarak algılayarak, kendisini o markaya bağımlı hisseder. İhtiyaç duyduğunda farkında olmadan kendisi için önemli hale gelen bir sembol olarak gördüğü markayı başkalarına tavsiye eder” diye konuştu.