YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO'nun Hazırladığı Eğitim Projesi 212 Bin Euro Hibe Kazandı

Bafra Ticaret Sanayi Odası (BTSO)'nın "Kayıt İstihdamın Yenilikçi Yönetimlerle Teşvik Edilmesi" projesi 212 bin 223 Euro hibe almaya hakkı kazandı. 
Projenin kabul edilmesi dolayısıyla BTSO Başkanı Rızvan Aksoy ve Yönetim Kurulu üyeleri Büyük Park Cumhuriyet Salonu'nda hibe programı hakkında basın toplantısı düzenledi. 
Başkan Aksoy, hibe programı hakkında yaptığı konuşmada, hibe oranının yüzde 90 olduğunu ve 12 ay süreceğini belirtti.  "Genel hedefimiz, sosyal paydaşlar arasında koordinasyonu sağlama ve ağ oluşturma yolu ile kayıt dışı istihdamın azaltılmasına ve kayıtlı istihdamın özendirilmesine katkı sağlamaktır." diyen Aksoy, "Projemizle gerçekleştireceğimiz özel hedefler ise, Bafra bölgesinde yerel bazda kayıtlı istihdamı teşvik etmek için işletmelerin kurumsal kapasitesinin geliştirilmesine katkı sağlamak, İSO kalite sertifikasyon belgelerini araç olarak kullanarak bölgede kayıtlı istihdamın özendirilmesi, kurum içi eğitimlerle kayıtlı istihdamın faydalarını anlatarak, bölgede kayıtlı istihdam konusunda faydalılık sağlamak, Bafra TSO bünyesinde etkili bir ağ oluşturarak, kayıtlı istihdamın yaygınlaşmasında köprü görevi kurmak ve kayıtlı çalışan işletmelerin yararlanması konusunda yol göstererek kayıt dışı işletmelerinde kayıt altına girmesini özendirmektir." dedi. 
Bafra'da birlikle markalaşmanın önemli olduğunu belirten Aksoy, "Bafra bölgesinde faaliyet gösteren 50 işletme ve yöneticileri, çalışanları ile birlikte yaklaşık bin kişi proje kapsamında hedef grubumuzdadır. SGK, çalışanların aileleri, Samsun bölgesi diğer işletmeleri, Samsun bölgesi diğer işletme çalışanları bölgedeki bütün paydaşlar nihai faydalanıcılarımızdır." şeklinde konuştu.