YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO Personeline “Kurumsal Temsil” Eğitimi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Personeline “Kurumsal Temsil” konulu eğitim düzenledi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO) ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) iş birliğinde gerçekleşen eğitim; OMÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Nur Erdem tarafından verildi. 
Doç. Dr. Erdem; kurum kültürü, kurumsal aidiyet ve kurumsal imaj ekseninde ele aldığı kurumsal temsil konusunda ; “Kurumlar bir şeyleri düzenli, devamlı ve kurallara uygun bir şekilde yapan ya da bu yolları içselleştiren oluşumlardır. Kurumsallaşma ise düzenli, dengeli ve bütünlük arz eden bir form ve yapının oluşması ile insan davranışlarında, düzenli, dengeli ve bütünleşmiş eylem kalıplarının oluşturulmasıdır. Sonuç olarak toplumdaki sosyal değerlerin paylaşılma oranı artıkça, kurumsallaşma da artar” dedi.
Doç. Dr. M. Nur Erdem ayrıca; Kurumların fonksiyonları, kurumsallaşmanın boyutları, kurumsallaşma bileşenleri, kurumsal imaj ve kurumsal kimlik konularına da değindi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Talip Şahin “Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak, kaliteli iş ve hizmetin personel gelişiminden geçtiği bilinci ile değişen ve gelişen durumlara göre güncel konular ile ilgili eğitimler düzenlemekteyiz. Yıllık iş planımız çerçevesinde üye, personel ve yönetici eğitimlerimiz devam edecektir. Katılım sağlayan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.
Gerçekleştirilen Personel Eğitimine; Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin, Çarşamba TSO Genel Sekreteri Gültekin Sürül ve Bafra TSO Personelleri katıldı.