YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

BAFRA TSO TARAFINDAN ÖĞRENCİLERE MESLEK TANITMA SEMİNERİ

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile Bafra Anadolu Lisesi işbirliği ile öğrencilere Çeşitli meslekleri tanıtmak amaçlı seminer verildi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Bafra Anadolu Lisesi 9. sınıfta okuyan öğrencilere yönelik Eczacılık ve Serbest Muhasebe Mali Müşavirlik meslek dalları ile ilgili olarak temsilcilerinin katıldığı meslek tanıtımı semineri gerçekleşti.

Seminerin ilk saatine konuşmacı olarak katılan Eczacı Optisyen Emine Terzi, kendini tanıtarak bu mesleği nasıl seçtiğini ve nasıl bir meslek icra ettiklerini anlattı. Öğrencilerin sorularını cevaplayarak meslek seçiminde dikkat edilmesi gereken kurallardan bahsetti ve Eczacılık Mesleğinin Sürekli çalışabileceğiniz bir meslek olduğunu belirterek; “Sizin şu anki yaşınız ve zamanınız geleceğinizi belirleyeceğiniz zamanlarınızdır bunun için gelecekteki mesleğinizi iyi seçiniz” dedi.
Seminerin ikinci oturumunda ise Muhasebecilik Mesleğini tanıtmak amacı ile Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Temel Şahin katıldı. Şahin yapmış olduğu açıklamada öncelikle Muhasebecilik nedir, ne işe yarar,ne iş yapar ve Muhasebeci olmak için hangi alanda tercih yapmaları gerektiğini ifade ederek “her şeyden önce hangi mesleği seçmek isterseniz isteyin, mutlaka ders çalışın” dedi.
Ayrıca ikinci oturuma katılan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy bir konuşma yaparak “Burada olmanızdan dolayı çok mutluyum. Bu Ülkenin nereden nereye geldiğini okuduğunuz kitaplardan ve biraz da büyüklerinizden öğrenmişsinizdir. Bu Ülke siz gençler sayesinde daha ilerilere gidecektir” diyerek öğrencilere Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan işler hakkında da bilgiler de verdi.