YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

BAFRA TSO ÜYE ZİYARETLERİNDE

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Üye ziyaretleri kapsamında 19 Mayıs ilçesinde bulunan üyelerini ziyaret etti.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy, Meclis Başkanı İsmail Tuğ ve Yönetim Kurulu 19 Mayıs İlçesindeki üye ziyaretlerine başlamadan önce ilk olarak 19 Mayıs ilçesi Kaymakamı Kadir Ekici’yi makamında ziyaret etti.  
Ziyaret ile ilgili olarak Kaymakam Kadir Ekinci’ye bilgiler veren Başkan Aksoy şunları kaydetti; “Bu günkü ziyaret bölgemiz 19 mayıs ilçesidir. 19 Mayıs İlçesinde bulunan tüm esnaf arkadaşlarımızın adına öncelikle Mülki İdareden yani Sayın Kaymakamımızdan başladık, daha sonra Belediye Başkanımızı ve Odamıza kayıtlı tüccar,sanayicimizi ve  esnaf arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz. 2010 yılının ilk aylarında malumunuz ekonomi henüz düzelme aşamasında olmasına rağmen kriz etkisini çok ciddi şekilde göstermektedir. Esnaf ve tüccar çok ciddi sıkıntı içersinde bu anlamda bir nebze de olsa üyelerimize en azından manen bir yardım edebilmek amacıyla bir ziyaret başlattık. Bu ziyaretler daha sonra Odamıza bağlı bulunan Alaçam,Yakakent ve Bafra ilçelerinde de devam edecektir. Bildiğiniz üzere Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak Bafra, Alaçam,Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerine baktığımız için geniş bir üye kitlesine sahibiz.
Bu sebeple herkesi ziyaret etme şansımız olmuyor ancak en azından ilçelerdeki bazı esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ederek onların dertlerine ortak olmaya,yaralarına merhem olaya çalışıyor ve onları samimiyetle dinleyerek fikir alış verişinde bulunuyoruz. Böylelikle esnafımızın tüccarımızın sıkıntılarını dertlerini dinleyip ilgililere ulaştırmaya da çalışıyoruz.” dedi.
19 Mayıs İlçesi Kaymakamı Kadir Ekinci ise; “Bende değerli Oda Başkanlarımızın, Meclis Başkanının ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı duyduğum memnuniyeti paylaşmak istiyorum.
19 Mayıs İlçemizde bulunan ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyelerinizin dertlerini dinleme açısından böylesine güzel bir organizasyonu yapmanızdan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.” diyen Ekinci sözlerine şöyle devam etti. 
“Esnafımızın bu tür ziyaretlere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, her ne kadar maddi destek olmasa manevi anlamda da bu tür dertlerini, sıkıntılarını paylaşmaya ihtiyaçları olduğunu düşünüyoruz.Bu tür ziyaretlerin bundan sonrada sık sık yapılmasını esnafın morali açısından çok daha uygun ve yerinde olacağını düşünüyorum.Umarım bizlerde Odamızla birlikte 19 Mayıs İlçemizde bulunan  esnafımızın sorunlarını giderme noktasında eliminizden geldiğince gayret sarfederiz.Bundan sonra yapılacak çalışmalarda Kaymakamlık olarak özellikle İlçemizde bulunan üyeler adına yapılacak çalışmalarda bizlerde görev almak isteriz.
 Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının üslenmiş oluğu bu faaliyeti gerçekleştirebilmek ancak çok aktif bir yönetimle yürütülen bir organizasyon söz konusudur. Bu tür ciddi organizasyonların ciddi emekler sarf edilerek yapılabileceğinin bununda ancak böylesine samimi,içten ve işiyle ilgili emhal olmuş kadrolarca yapılabileceğini düşünüyorum dolayısıyla da Bafra Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkanını  çalışmalarından dolayı da ayrıca kutluyorum.”dedi.
 
BAŞKAN AKSOY, SORUNLARI DİNLEDİ
Daha sonra 19 Mayıs ilçesinde bulunan üyeleri ziyaret kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rızvan AKSOY ilçedeki esnafın sıkıntıları dertlerini dinledi. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.
Görüşmeler akabinde Başkan Rızvan Aksoy “üyelerimizin karşılaştıkları sorunları kısmen de olsa tahmin edebiliyorum. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşen ne ise elimizden geldiğince yerine getirme gayreti içerisinde olacağımızı ifade etmek isterim” diye konuştu.