YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO Üyelerine “Pazarlama Yönetimi” Semineri

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO) üyeleri ve çalışanlarına yönelik; “Pazarlama Yönetimi” konulu üye eğitimi düzenledi.

Bafra TSO ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) işbirliğinde gerçekleşen eğitim; OMÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yetkin Bulut tarafından gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Bulut “Pazarlama; firmaların veya şirketlerin, hangi malların veya hizmetlerin müşterilerinin ilgisini çekeceğini tayin etmeleri ve satışlar, iletişim ve işletme idaresi geliştirmeleri için stratejileri belirlemeleri sürecidir. Pazarlama süreci, bir bütünleştirilmiş süreç olup bunun vasıtasıyla firmalar müşterileri için değer yaratmakta ve bunun karşılığında müşterilerden değer kapabilmek için güçlü müşteri ilişkileri kurmaktadırlar” dedi.

Satışta başarı için neler yapılması gerektiğini, başarılı bir satış elemanının özelliklerini; gereksinimleri, problemleri ve itirazları anlamanın ve doğru çözümler bulabilmenin yolunun iyi bir dinleyici olmaktan geçtiğini ve müşteriye doğru soru sormak gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Yetkin Bulut, sunumunu güncel yaşamdan örnekler vererek,  interaktif şekilde sürdürdü.

Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin; “Odamız üye eğitimlerine önümüzdeki günlerde devam edileceğini belirterek katılımcılara ve Prof. Dr. Yetkin Bulut’a etkili sunumu ve anlatımından dolayı teşekkür etti.