YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO Üyelerine İhracatta Devlet Destekleri ve Pazar Bulma Semineri

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine yönelik katılımı Uluslararası İş Geliştirme Program Müdürü Kortan Ersoy’un anlatımlarıyla “İhracatta Devlet Destekleri ve Pazar Bulma” konulu seminer gerçekleşti.
Kortan Ersoy katılımcılara ihracat sürecinin genel işleyici, uluslararası pazarda strateji oluşturma ve bu strateji kapsamında hedef pazar belirleme süreçleri ile ilgili bilgiler verdi.
İki bölümden oluşan programda uluslararası iş geliştirme süreçlerinin geliştirilmesi için finansal kaynaklara erişim ve Ticaret Bakanlığı destekleri anlatıldı.
Programa katılan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetin Kurulu Sayman Üyesi Tevfik Türken “Üyelerimizin istekleri ve talepleri doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz seminerin katılan üyelerimiz açısından verimli geçmesini temenni ediyorum. Önümüzdeki yıl da bu tür organizasyonların devam edeceğini , üyelerimizin de daha fazla katılım sağlamasının önemli olduğunu ifade etmek isterim” dedi.