YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO Üyeleriyle İftarda Buluştu

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine maneviyat dolu bir iftar yemeği programı düzenlendi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra TSO Meclis Başkanı Hakan Yıldırım, Bafra TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin katılımları ile Bafra,19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde faaliyet gösteren üyelerle iftar ve istişare programı gerçekleşti.

İftar yemeklerinde Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra TSO Meclis Başkanı Hakan Yıldırım, Bafra TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gelen üyeleri Aybelya Tatil Köyü, Alaçam Öğretmenevi, 19 Mayıs Kızılırmak Butik Otel restoranlarının bahçesi girişinde karşıladılar.

Birlik ve beraberlik içinde Bafra Aybelya Tatil Köyünde gerçekleşen iftar programına,  Samsun Valisi Orhan Tavlı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam , Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner , Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Binbaşı Adalet Gökcan , Daire Müdürleri, Bankaların Bölge Müdürleri, Şube Müdürleri, Oda Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası  meclisi ve Bafra ilçesinde faaliyet gösteren üyeleri katıldı. 

Alaçam Öğretmenevinde gerçekleşen programa Alaçam ve Yakakent’te faaliyet gösteren üyeler ile birlikte Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Alaçam İlçe Emniyet Müdür Vekili Ramazan Aktaş, Alaçam İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yaşar Görmez katılım sağladılar.

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ın da katıldığı 19 Mayıs Kızılırmak Butik Otelde gerçekleşen programı ise 19 Mayıs ilçesinde faaliyet gösteren üyeler katıldı. İftar akabinde üyelerle yapılan istişare esnasında AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, 19 Mayıs İlçe Kaymakamı İbrahim Civelek, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu da eşlik ederek sohbet edildi.

İftar yemekleri sonrasında bir değerlendirmede bulunan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş; “Ramazan ayı huzur ve bereket dolu atmosferi ile iftar sofralarını pekiştirir ve çoğu zaman bir araya gelemediğimiz dostlarımızla da buluşturarak yaşanan tüm bu güzellikleri bünyesinde barındırır. Sevgiyi, iyiliği ve paylaşmayı pekiştirir. Bu vesile ile öncelikle davetimize katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkürlerimi sunuyorum, birlik ve beraberliğin bir örneğini burada görmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan ayımızın hepimize hayırlar getirmesini diler, nice ramazan ayına birlik ve beraberlik içerisinde kavuşmayı temenni ederim” dedi.