YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

BAFRA TSO ÜYELERİYLE PRAG FUARINA KATILACAK

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy,  20 - 23 Ekim 2010 tarihlerinde Çek Cumhuriyeti  Prag’da düzenlenecek olan fuara Bafra TSO’nun 35 üyesi ile KOSGEB destekli olarak katılım sağlanacağını belirtti.
Başkan Aksoy; “katılan üyeler ile Türkiye Prag Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği ile Brifing ve Çek – Türk Ticaret Odasıyla Sektörel görüşme planlanarak çeşitli temaslarda bulunacağız” dedi.
Bu iş gezisine katılımdaki amacımız işadamlarının yurt dışındaki fuarları ziyaret etmeleri ve yurt dışına çıkma alışkanlığının kazandırılması, buradaki Ticaret potansiyelinin artması için temaslarda bulunmak ve işbirlikleri oluşturmaktır diyen Aksoy; “Bu konuda Bafra TSO’ya desteklerini sonuna kadar veren KOSGEB Samsun Hizmet Merkezi Müdürü Hami Danış’a teşekkür ederim” dedi.