YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO ve Vakıf Katılım Bankası A.Ş. İle Protokolü imzalandı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Vakıf Katılım Bankası A.Ş. arasında Bankacılık İşlemleri Protokolü imzalandı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Özgür Topkaya ve Vakıf Katılım Bankası A.Ş. Samsun Şube Müdürü Engin Kapar, KOBİ Bankacılığı Müdürü Lokman Avcı, Şube KOBİ Pazarlama Yönetmeni Metehan Akın’ın katılımıyla Bankacılık İşlemleri Protokolü imzalandı.

Gerçekleşen Protokol ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerinin yararlanacağı İndirimli Kar Payı Ve Komisyon Oranlı Nakit Kredi Ve Uygun Komisyon Oranlı Gayri Nakit Kredi Kullanabilmesini Ve Teminat Mektubu, Akreditif, Kabul Aval Kredisi, Yurtdışı Teminat Mektubu, Exim Bank Teminat Mektubu İndirimleri, Kiralık Kasa, YP Para Transferi, TL Para Transferi, Çek Karnesi, POS, Katılma Hesabı, Sigorta Ürünleri, Bireysel Emeklilik Sistemi, DBS Gibi Ürün Ve Hizmetlerinde İndirimleri İçermektedir.