YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra TSO Yardımlarını Sürdürüyor

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rızvan Aksoy ,Samsun’un 19 Mayıs İlçe Kaymakamı Sayın Kadir Ekinci’yi ziyaret ederek,19 Mayıs Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği ihtiyaç sahibi olan öğrencilere eşofman yardımında bulundu.
19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci;”İhtiyaç sahibi olan öğrencilerimizi düşündüğünden dolayı Bafra Ticaret ve Sanayi Odası başkanımız Rızvan Aksoy’a teşekkürlerimizi sunarız. İlçemiz öğrencilerine yapmış olduğunuz bu yardım bizleri çok mutlu etti” dedi.
Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy;”Öğrencilerimizin eksiklerini giderebilmek bizleri mutlu ediyor sayın kaymakamımız,Bizler odamız olarak daha fazla yardımlar içinde bulunmak isteriz.Tabi bu yardımları yapa bilmek imkanlar doğrultusunda ama elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimize yardımlarımız devamlı sürer.”Dedi. 19 Mayıs ilçesi öğrencilerine eşofman yardımında bulunan Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy’un yanında Bafra TSO Genel Sekreteri Suat Lekesiz ve Bafra TSO oda görevlileri de vardı.