YÜKLENİYOR

Hakkımızda

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; 1903 yılında Eski Belediye Caddesinde kuruldu. O yıllarda tütün yetiştiriciliğinde Bafra Türkiye'nin en önemli merkezi konumundaydı. Yerli ve Yabancı Tütün Tüccarlarının yöreye çok sık gelmesi ve ihracat nedeni ile oluşan ihtiyaca cevap verebilmesi amacıyla kurulmuştur.Zaman…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 543 10 75
0362 542 58 48

E-Posta

info@bafratso.org.tr

Adres

Hacınabi Mah. Tekel Cd. No:53- Bafra/SAMSUN

Bafra Ürünleriyle Gaziantep Orta Doğu Fuarında

Gaziantep'te beşincisi düzenlenen Uluslararası Irak Fuarı Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Sanayi Odası ve Forum Fuarcılık işbirliğinde düzenlenen, Dış Ticaret Müsteşarlığı, Irak Ticaret Bakanlığı, TOBB, KOSGEB, TİM ve Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri, Gaziantep Ticaret Borsası gibi birçok kuruluş tarafından desteklenen ''Ortadoğu ve Komşu Ülkeler Fuarı'', Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde açıldı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak stant kurarak yer aldığımız "Ortadoğu ve Komşu Ülkeler Fuarı" nda üyelerimizin ürünleri, katalogları sergilenerek tanıtımı yapıldı. Fuar ziyaretçieri tarafından yoğun ilgi gösterilen Bafra Ticaret ve Sanayi Odası standında, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası ve üye firmalarının ürünlerinin tanıtmı gerçekleştirdi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan AKSOY yaptığı açıklamada ilçemizde üretimi yapılan ürünlerin markalaşmasının ve ambalajlı olarak sunulmasının bu şekilde tanıtımının yapılması gerektiğini söyleyerek ; Bafra TSO olarak yaptırmış olduğumuz özel tasarlanmış çanta ile ilçemizin Ürünlerinin tanıtımını gösteren broşürler ve numune ürünleri gelen ziyaretçilere dağıtıyoruz” dedi.

Aksoy “Bafra Ovasının dolayısı ile ilimizin önümüzdeki dönmelerde tarım merkezi olarak öne çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.

Açılışını Devlet Bakanı Zafer Çağlayan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yaptıkları ''Ortadoğu ve Komşu Ülkeler Fuarı''na Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy ve Meclis Başkanı İsmail Tuğ, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerinden Kadir Beytekin ve Mustafa Topal, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Karabük katıldı.